Pax (:.) Gaïa 13 blog

Àlex "paxgaia13" Martínez Balaguer, alias Entzun

Por la paz y el amor, el decrecimiento económico noviolento y por la sostenibilidad social, por el amor a la Madre Naturaleza (Gaia, la Pachamama) y el crecimiento personal y espiritual de todos los seres.
"El canvi que el planeta necessita comença per una mateixa"
"El cambio que el planeta necesita comienza por una misma"
"Lurrak behar duen aldaketa norberangan hasten da"
"Le changement que la planète besoin commence par une même"

"The change that the planet needs begins by oneself"
"Die Veraenderung, die dieser Planet braucht, beginnt bei jedem und jeder selbst"

viernes, 31 de diciembre de 2010

WIKIpolitiLEAKS a la catalana: Revelacions per final d'any

Arcadi Oliveres PARLANT CLAR d'especulació i corrupció política de la falsament anomenada "Democracia" a occident. O de la VERSIÓ CATALANA DE WIKILEAKS
Incansable com sempre l'Arcadi ens parla clar i català sobre l'especulació financera, el militarisme del complex militar-industrial, dels responsables de la fam i la pobresa a món i a casa nostra i de les guerres a l'Àfrica, les pensions i l'habitatge. Tot i que persisteix amb el seu optimisme pel que fa a la resposta de la societat civil i a les alternatives que es proposen des dels moviments socials. Parlant sense embuts en un del pocs programes de televisió sobre Solidaritat, Cooperació i Pau on no s'amaga la realitat més crua i les seves causes, es tracta del programa dels dimarts al vespre "Latituds" al canal 33 i que es pot veure en diferit en el seu bloc.
 
Arcadi Oliveres és economista de referència entre els moviments socials. Entre altres temes, és expert en economia mundial, en finances especulatives i en despesa militar. Doctor en Ciències Econòmiques, imparteix nombrosos cursos i conferències, i fa classe d’Economia Contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·labora amb diversos moviments socials i cristians, i presideix, entre altres, l’associació Justícia i Pau, la Federació Catalana d’ONG’s per la Pau i la Universitat Internacional de la Pau.
 
 

Podeu trobar més videos de l'Arcadi Oliveres al web (TAMBIEN EN CASTELLANO), però fins ara cap programa havia sintetitzat tan acuradament i en tan sols prop de 30 minuts el seu pensament i capacitat de denuncia, alhora que planteja alternatives i propostes d'acció tant a nivell individual com col·lectiva.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

COMENT, HACK, PHLOW, SENSIBILITY, DECODE & POWER!